Kinderkamer inrichten? Deze items mogen beslist niet ontbreken!

Na het behangen, sausen en schilderen van de kinderkamer wordt het tijd om de kamer te voorzien van leuke spullen. Wij hebben een lijstje gemaakt van spullen die beslist niet mogen ontbreken in de nieuwe kinderkamer!

Kledingkast

Een goede kledingkast is een must in iedere slaapkamer, zo ook in de kinderkamer. Een goede kledingkast biedt voldoende ruimte voor kleding, zowel liggend als hangend. Kies voor een neutrale kledingkast zodat de kast jaren gebruikt kan worden zonder dat je deze hoeft te vervangen. Wil je de kledingkast toch wat opfleuren? Met een stuk kinderbehang maak je een kledingkast uniek. Ook een muursticker is perfect!

Vloerkleed

Een leuk vloerkleed in de kinderkamer ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook super comfortabel. Wat voor vloer je ook hebt, zonder vloerverwarming kan de vloer wat koud aanvoelen. Een lekker zacht vloerkleed verhelpt dit. Wat ook leuk is: een speciaal speelvloerkleed waar straten, wegen en huizen op zijn afgebeeld.

Lamp

Een lamp is een must in een kinderkamer. Maar wat voor lamp? Er is een enorme keuze aan verschillende verlichting te vinden. Een mooie plafondlamp is belangrijk. Zorg ervoor dat de lamp past bij de rest van de inrichting van de kinderkamer. Koop naast een normale lamp ook een nachtlampje. Erg handig, want dan hoef je ’s nachts het licht niet aan te doen.

Opbergmand

Kinderen kunnen flink rommel maken! Om een kamer netjes te houden is het soms zaak goede mogelijkheden te bieden om spullen op te bergen. Een opbergmand is bijvoorbeeld perfect voor het opbergen van knuffels, kleedjes en andere zaken.

Gordijnen

Voor een goede nachtrust dient het lekker donker te zijn in een slaapkamer. En gordijnen hoeven beslist niet saai te zijn. Er is net als bij kinderbehang een enorm aanbod verschillende soorten gordijnen. Van Disney tot Jungle, alles is mogelijk.

Dit zijn onze must-haves voor iedere kinderkamer. Heb je aanvullingen? Laat het weten in de reacties!

Share on facebook
Share on twitter

Recent Posts